Webbing is een natuurproduct gemaakt van rotan. Kleurtint en patroon kunnen hierdoor afwijken van de foto. De afbeeldingen zijn een zo goed mogelijk weergave van de werkelijkheid.

Het rotan webbing op rol wordt in verschillende breedtematen geproduceerd. In ons assortiment hebben wij het vlechtwerk in breedtematen 60 en 90 centimeter. Wij verkopen per halve meter tot wel 15 meter aan één stuk (1 complete rol). De breedte van het webbing kan worden aangepast. Dit kan na ieder motief. Het product ‘rafelt’ niet, zoals stof dat wel zou kunnen doen. Wel is ons advies ieder uiteinde vast te maken.

Je ontvangt je bestelde producten altijd aan 1 stuk, mits anders aangegeven bij notities in het bestelformulier. Om te bestellen geef je de breedtemaat aan, daarna geef je aan of je per halve meter, hele meter of per rol wilt bestellen.

Voorbeeld: ik wil 3,5 meter webbing bestellen met een breedtemaat van 90 centimeter. Ik bestel dan 3 x 1 hele meter en 1 x een halve meter. Je ontvangst dan 3,5 meter aan 1 stuk met een breedtemaat van 90 centimeter.

Let op: ruilen of terugbrengen van opmaat gesneden materiaal is niet mogelijk. Alleen complete rollen (15 meter aan 1 stuk) kunnen worden bij ons geretourneerd.

Uw bestelling kan worden verzonden via PostNL of bij ons worden opgehaald. Het ophalen van een bestelling gaat op afspraak.